От 7 септември, Ви каним при нас,  в кулинарния бутик

...
От 7 септември, Ви каним при нас,  в кулинарния бутик
Коментари Харесай

Апетитно хапване на промоционални цени в КУЛтовия Комплекс „Ролбата – Nautilus

От 7 септември, Ви каним при нас,  в кулинарния бутик на Варненския морски бряг, като Ви предлагаме 20% понижение на всички ястия и питиета от нашето меню! Автентично суши от занаятчия Неделин, прясна риба, морски деликатеси, пленителни специалитети, сочно барбекю, свежи салати и съблазнителни десерти…И несъмнено, свежи лимонади и студени напитки, Ви чакат всеки ден до края на месеца, на промоционални цени.



Последните слънчеви дни са превъзходен мотив да изпратите лятото на брега на морето, в приятна атмосфера, с вкусна храна дружно със фамилията, приятелите и околните. Ние, екипът на ще се погрижим на драго сърце за Вашите апетитни страсти, релаксиращи мигове и незабравими мемоари при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения! 

Комплекс " Ролбата-Nautilus " -Южен плаж-Варна – гостоприемно и вкусно – с 20% понижения през септември!‼



Очаровайте сетивата и душата си при нас! За резервация ни потърсете на 0882 49 17 91 , а детайлности открийте на фейсбук страницата ни: 



*публикация

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР